Helyi közélet

2012.09.30. 14:15

A szív a legfontosabb

Nyíregyháza - A Szív világnapján Nyíregyházán, a Kossuth téren emlékeztek meg az eseményről, és aki kilátogatott a városközpontba, részt vehetett egy közös edzésen, megmérethette a testtömeg indexét, megmérték a vércukrát, teszt kitöltése után elmajszolhatott egy almát, vagy csak tapsolt a színpadon táncolóknak.

Nyíregyháza - A Szív világnapján Nyíregyházán, a Kossuth téren emlékeztek meg az eseményről, és aki kilátogatott a városközpontba, részt vehetett egy közös edzésen, megmérethette a testtömeg indexét, megmérték a vércukrát, teszt kitöltése után elmajszolhatott egy almát, vagy csak tapsolt a színpadon táncolóknak. A város és a megye vezetői, valamint két olimpikonunk, Rakonczai Beáta, és Hellebrand Máté egészség nagykövetek üdvözölték a városlakókat. A szív a legfontosabb szerv – hangzott el, és olimpikonjaink mindenkit egészségesebb táplálkozásra, és több mozgásra biztattak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában