Helyi közélet

2012.09.07. 12:02

Adósságok a múltból

Nyíregyháza - A szocialistáknak, ha a múltról beszélnek, előbb bocsánatot kellene végre kérniük a nyíregyháziaktól – kereste meg szerkesztőségünket az MSZP nyíregyházi frakciójának csütörtöki sajtótájékoztatójára reagálva a nyíregyházi Fidesz-KDNP frakció nevében dr. Adorján Gusztáv frakcióvezető.

Nyíregyháza - A szocialistáknak, ha a múltról beszélnek, előbb bocsánatot kellene végre kérniük a nyíregyháziaktól – kereste meg szerkesztőségünket az MSZP nyíregyházi frakciójának csütörtöki sajtótájékoztatójára reagálva a nyíregyházi Fidesz-KDNP frakció nevében dr. Adorján Gusztáv frakcióvezető.Helyette ismét bebizonyították – folytatta –, hogy emlékezetük rövid távon sem működik tökéletesen, hiszen ha őszintén szerették volna tájékoztatni a nyíregyháziakat, biztosan, nem feledkeztek volna meg a több mint 6 milliárdos adósságról, a több mint 2 éves csúszásban lévő szennyvízprogram elhibázott döntéseiből fakadó peres eljárások tömegéről, az Agora program kapcsán az ablakon kidobott közel 200 millió forintról, valamint a pályázati szabálytalanságok sorozatáról, amit maguk után hagytak. Nem állítanák a rothadó távhő-vezetékekről, hogy azok folyamatosan karban voltak tartva.

Az MSZP-nek nem velünk, hanem a tényekkel van vitája. Az eredményeknek pedig inkább örülniük kellene, mert minden pályázat sikere a nyíregyháziaké, hiszen az itt élő polgárok munkája és adója az alapja minden fejlesztésnek – zárta reagálását dr. Adorján Gusztáv.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában