Helyi közélet

2012.09.06. 18:19

Átlőtte a tetőt a kormány a fának vágódott autóban

Kékcse - Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár egy panel lakás árával vetekszik annak a közúti balesetnek a nyomán, ami Kékcse környékén történt.

Kékcse - Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár egy panel lakás árával vetekszik annak a közúti balesetnek a nyomán, ami Kékcse környékén történt.Csütörtökön nagy kárral járó közúti baleset történt a 3814-es út 37-es km szelvényében. Az elsődleges információ szerint egy szlovák rendszámú Audi tartott az esőtől vizes úton Kékcse felől Cigánd irányába. A 37-es km szelvényben a gépkocsi megcsúszott, és áttért a baloldalba, ahol az oldalával súrolt egy táblát, majd a füves padkán sodródott a mély árok irányába, végül farral egy fának vágódott.

Az autóban utazó férfi nem sérült meg, noha a légzsákok nem nyíltak ki, ellenben a kormány szabályosan kirobbant a műszerfalból, kilyukasztotta a tetőt. A rendőrség felvette az adatokat, a műszaki mentéshez riasztották a Katasztrófavédelem tűzoltóit. Csak úgy lehetett a gépkocsit kihúzni a mélyből, hogy a szalagkorlát egyik elemét átmenetileg levették. Nem hivatalos értesülés szerint a járművezető még a kárhelyen megrendelt egy másik autót, ez ugyanis javíthatatlanra tört.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában