Helyi közélet

2012.09.26. 18:19

Ismét randevúztak a magyar nótákat kedvelők

Nyíregyháza - Már-már hagyomány, hogy minden évben Szabó Sándor és társai művészi produkcióival szórakoztatják és közös éneklésre invitálják a publikumot.

Nyíregyháza - Már-már hagyomány, hogy minden évben Szabó Sándor és társai művészi produkcióival szórakoztatják és közös éneklésre invitálják a publikumot.Így történt ez szeptember 22-én is Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központban, a pótszékekkel zsúfolt, teltházas nagyteremben. Néhány egyesület szinte testületileg jelent meg a „Sárgul már a kukorica szár” című nótaesten. A műsor Szabó Sándor házigazda köszöntőjével kezdődött. A zenei hátteret Balogh Zoltán és cigányzenekara szolgáltattal.

Jöttek a várva várt előadóművészek: Budai Beatrix, dr. Fehér Eszter, Kádár Zsuzsa, Sipos Izolda, Zám Andrea, Fejős Jenő, Karcagi N. Zoltán, Nádasi László, Rozsnyai György, Szabó Lajos, majd ismét Szabó Sándor. E névsorban egyaránt találhatók régi és új nevek, közös jellemzőjük volt a magas színvonalú előadás. Végül az ütemes, visszatérést kérő tapsok sokasága miatt a program közel 4 óra hosszán át tartott!

Jó volt újra átélni a magyar nóta- és dalkultúránk gazdagságát.

Dr. Kiss István, nyugdíjas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában