Helyi közélet

2012.09.20. 07:27

Leborult rakomány miatt kellett a tiltott irányban haladni

Átmenetileg a kötelező haladási iránnyal szemben lehetett csak behajtani a 41-es főút 403-as út csomópontjában lévő körforgalomba a Napkor felől érkezőknek, mert egy kamion rakománya leborult az útra.

Átmenetileg a kötelező haladási iránnyal szemben lehetett csak behajtani a 41-es főút 403-as út csomópontjában lévő körforgalomba a Napkor felől érkezőknek, mert egy kamion rakománya leborult az útra.Egy ukrán rendszámú kamion tartott Nagykálló  felől Nyírbogdány felé a 403-as úton. Amikor a jármű  elérte a 41-es főutat, a körforgalomba behajtott, majd amikor már picivel túlhaladt a 41-es út torkolatán, váratlanul megbillent a rakomány, ami több mint 7 tonnás papírgyártó gép volt, és leborult az útra, kiszakítva a vontatmány oldalát, elhajtva annak egyes vasból készült elemeit is. A rettentő tömeg a zuhanás nyomán megrongálódott, de szerencsére nem zuhant rá senkire, mert bizonyosan súlyos következménye lett volna.

A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében, ezért lezárták a körforgalom egy részét. A műszak mentés több órás megfeszített munkát adott a Katasztrófavédelem tűzoltó egységeinek. Az egyik csapat a nyíregyházi tűzoltókból állt, a másik a debreceni tűzoltóság darujából. Végül megemelték a rakományt és a kamion az esti órákban tudott egy parkolóig araszolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában