Helyi közélet

2012.09.21. 16:01

Leszerelik a harmincasokat

Nyíregyháza - Kivonták a forgalomból a Debreceni úton több mint tíz éve díszelgő sebességkorlátozó táblákat.

Nyíregyháza - Kivonták a forgalomból a Debreceni úton több mint tíz éve díszelgő sebességkorlátozó táblákat.– Az esti órákra vonatkozó, harminc kilométer/órás korlátozás az évek során értelmetlenné vált, egyrészt az adott útszakaszon egyetlen egy lakó sem lakik már, másrészt időközben megépült az M3-as autópálya Nyíregyházát elkerülő szakasza, amely a teherforgalmat is csökkentette  – tájékoztatta portálunkat dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere pénteken a Debreceni út – Tünde utca kereszteződésében, miután az első táblát hivatalosan leszerelte.

– Augusztusban egy kerekasztal keretében arra kértük a lakosságot, hogy jelezzék ha valahol anomáliát észlelnek a közlekedésben. Rengeteg felvetés érkezett, mait utána a szakértőkkel is egyeztettünk. Örülök, hogy végül az érintett hatóságok vizsgálatai is a sebességkorlátozás megszüntetését javasolták, de ugyanakkor meg kell jegyezzem, hogy ez természetesen egy folyamat állomása, nem állunk meg. Szeretnénk továbbra is arra kérni mindenkit, hogy tudassa velünk ha a forgalmat indokolatlanul lassító, vagy akadályozó táblákat észlel – mondta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában