Helyi közélet

2012.09.17. 12:59

Olimpia bajnok kajakozó járt Tiszalökön

Tiszalök - Tiszalök vendége volt pénteken délután 5 órakor Kökény Roland olimpiai, világ- és európabajnok kajakozó. Legutóbb Londonban szurkolhattunk Rolandnak, ahol kajak kettes 1000 méteres versenyen szerzett aranyérmet Dombi Rudolffal. Vígh Jánossal beszélgetett, aki a tiszalöki rendezvények visszatérő konferálója.

Tiszalök - Tiszalök vendége volt pénteken délután 5 órakor Kökény Roland olimpiai, világ- és európabajnok kajakozó. Legutóbb Londonban szurkolhattunk Rolandnak, ahol kajak kettes 1000 méteres versenyen szerzett aranyérmet Dombi Rudolffal. Vígh Jánossal beszélgetett, aki a tiszalöki rendezvények visszatérő konferálója.Szabolcsi kötődésekkel is rendelkezik, első edzője, édesapja, Kökény Zoltán több kajakegyesületet is alapított a megyében. Egykori edzőtársa, a tiszalöki Orosz Sándor meghívására érkezett a beszélgetésre.

Jelen volt még Mihók Ildikó is, a MOB marketing- és kommunikációs igazgatója, aki az olimpiai faluban átélt élményeiről számolt be.

Roland mesélt a célba érés pillanatairól, jövőbeli terveiről, majd a közönség is feltehette kérdéseit a sportolónak. Köztük Gömze Sándor polgármester, aki ezután elismerésük jeleként átadott egy Pál Ágnes által készített mandalát, hogy erőt adjon számára további sikereihez. Ezután a rajongók megrohamozhatták az olimpikont.

Bartha Mercédesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában