Helyi közélet

2012.09.27. 10:12

Vissza nem térítendő támogatást nyert a Műszolg Kft. Vásárosnaményban

A Műszolg Építőipari és Szolgáltató Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Telephelyfejlesztés című kiíráson. Pályázatával 27.775.929 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el, melyből a telephelyen álló műhelyépületek kerültek felújításra. A projekt összköltsége 46.293.217 Ft.

A Műszolg Építőipari és Szolgáltató Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Telephelyfejlesztés című kiíráson. Pályázatával 27.775.929 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el, melyből a telephelyen álló műhelyépületek kerültek felújításra. A projekt összköltsége 46.293.217 Ft.A Műszolg Kft. székhelye, illetve a megvalósulás helyszíne a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Vásárosnaményon van. Az ügyvezető Csohány László.

„A Műszolg Kft. 1994 szeptemberében alakult meg műszaki és környezetvédelmi mérnökökből, az INTERSPAN Faipari Kft-ből kiválva. Cégünk fő tevékenységi köre a különböző műszaki, technikai és környezetvédelmi problémák megoldása, illetve javaslatok kidolgozása azok kiküszöbölésére, továbbá a gyártási, szerelési munkák is hozzátartoznak szolgáltatási palettánkhoz.

Telephelyünkön - melyen tevékenységünket folytatjuk - az épületek állapota jelentősen leromlott, így pályázatunk célja az egyes épületrészek felújítása volt. A projekt segítségével a munkavégzéshez szükséges infrastruktúra kialakítása és a megfelelő munkakörülmények megteremtése vált lehetővé.

Nagyrészt belső átalakításra és felújításra volt szükség, többek között a helyszíni beton és vasbeton munkák elkészítése, a régi beton felverése, új padlóburkolat elkészítése, az oldalfalak újra vakolása, a homlokzat újravakolása, tetőfedés, bádogozás és felületképzés (festés, mázolás, tapétázás, korrózió-védelem) munkálatok valósultak meg.

A projektet sikeresen lezártuk, már a felújított műhelyépületekben teljesítjük megrendeléseinket. Bízunk benne, hogy a megújult külső újabb vevőkört fog vonzani, és meglévő vevőink is szívesebben térnek vissza hozzánk.”

Projekt teljes költsége: 46.293.217 Ft

A támogatás összege: 27.775.929 Ft

A megvalósítás időpontja: 2012.01.12.-2012.08.30.

A pályázat azonosítója: ÉAOP-1.1.1/D-11-2011-0100

A projekt címe: Telephelyfejlesztés a Műszolg Kft-nél

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában