Helyi közélet

2012.10.12. 14:31

A versek születéséről is vallott a költő

Rakamaz - Író-olvasó találkozót tartottak a Rakamazi Városi Könyvtárban október 11-én a Rakamazi Ősz rendezvénysorozat keretében, valamint az Országos Könyvtári Napok alkalmából.

Rakamaz - Író-olvasó találkozót tartottak a Rakamazi Városi Könyvtárban október 11-én a Rakamazi Ősz rendezvénysorozat keretében, valamint az Országos Könyvtári Napok alkalmából.A rendezvényen Lefler György költő- újságíró volt a meghívott vendég. Sodrásban címmel jelent meg második verseskötete, ezt mutatta be a szép számmal megjelent irodalomkedvelőnek.

A személyes hangvételű est során a Szabolcs községben született költő beszélt versei születésének körülményeiről, melyben felidézte gyermekkori élményeit, gondolatiságát, érzelemvilágát, családjához, valamint szülőfalujához fűződő emlékeit. Ezt követően a közönség tehette föl kérdéseit az íróhoz.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Nagy Imréné, a költő általános iskolai magyartanára, aki már 1970-ben felfedezte tehetségét, és további versírásra buzdította. Az író a résztvevők jelenlétében köszönte meg az akkori bátorító szavakat.

Jó hangulatú tartalmas este után megelégedve távoztak a résztvevők köszönhetően Lefler György magával ragadó előadásának.

Viraszkó Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában