Helyi közélet

2012.10.05. 09:15

Elfogások az elmúlt 24 órában

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt indított nyomozást egy 30 éves nyíregyházi férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 4-én délután egy nyíregyházi gyermekorvosi rendelő belső udvaráról egy kerékpárt tulajdonított el. A rendőrök a férfit elfogták így a lopási kár megtérült.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt indított nyomozást egy 30 éves nyíregyházi férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 4-én délután egy nyíregyházi gyermekorvosi rendelő belső udvaráról egy kerékpárt tulajdonított el. A rendőrök a férfit elfogták így a lopási kár megtérült.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást két 25 illetve 30 éves nyíregyházi férfi ellen, akik a rendelkezésre álló adatok alapján tegnap este egy nyíregyházi körbekerített park területéről sátorrögzítő vascölöpöket tulajdonítottak el. A rendőrjárőrök a két férfit elfogták, és a Rendőrkapitányságra előállították.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság indított nyomozást egy 18 éves dögei nő ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 4-én délelőtt egy Dögén található védőnői szolgálat udvarán hagyott babakocsiból, különböző értékeket tulajdonított el. A rendőrök a nőt elfogták, így a lopással okozott kár a sértett részére megtérült.

Címkék#elfogások

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában