Helyi közélet

2012.10.08. 19:13

Olvasónk írja: Nyárvégi piknik a Fórizs-kertben

Vásárosnamény - A vásárosnaményi Esze Tamás Nyugdíjas Klub tagjai számára számos alkalommal kínálták már fel otthonuk szép udvarát kedves klubtársaink, Fórizs Árpád és felesége, Gabika egy-egy vidám szabadtéri összejövetel helyszínéül.

Vásárosnamény - A vásárosnaményi Esze Tamás Nyugdíjas Klub tagjai számára számos alkalommal kínálták már fel otthonuk szép udvarát kedves klubtársaink, Fórizs Árpád és felesége, Gabika egy-egy vidám szabadtéri összejövetel helyszínéül.Szeptember 7-én finom pörköltet készítettünk a Fórizs-portán. Puskás Lajos értékes ajándékkal kedveskedett, Páll András pedig egy szabadtéri szalonnasütőt készített, amelyet örömmel fogunk használni a későbbiekben. Lakatos Jánosné Katika sem feledkezett meg rólunk, kedvességüket mindannyian nagyra értékeltük. Viszonzásul kóstolót vittünk a finom falatokból.

Október első napján is programot szerveztünk, az eseményre a klubunk által patronált 3. a osztályos tanulókat is meghívtuk. A kirándulás ideje alatt az időjárás kegyeibe fogadott bennünket, verőfényesen sütött a nap. Ügyes szakácsnőink bográcsban főtt kolbászos-rizses lecsót készítettek, amivel idős és fiatal is jóllakott. A gyerekek nagyon élvezték az őket körülvevő sok játékot, a hintát, a jó levegőt és az állatok simogatását. Szép, élményekben gazdag napot töltöttünk együtt, hála a közösségben uralkodó összefogásnak, jó kedvnek és támogatóink önzetlen segítségének.

Szenáki Kálmánné, az Esze Tamás Nyugdíjas Klub tagja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában