Helyi közélet

2012.10.05. 08:25

Tőzegtűz miatt lezárták a 4-es főutat Kisvárdánál

Nyíregyháza, 2012. október 5., péntek (MTI) - Tőzegtűz miatt lezárta a rendőrség a 4-es számú főút Kisvárda és Ajak közötti szakaszát csütörtök éjjel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2012. október 5., péntek (MTI) - Tőzegtűz miatt lezárta a rendőrség a 4-es számú főút Kisvárda és Ajak közötti szakaszát csütörtök éjjel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.Tamásné Berki Bianka elmondta: a főút melletti lápos területen izzott a tőzeg, és a füsttől, valamint a környékre ereszkedett ködtől szinte nullára csökkent a látótávolság, ezért teljes útzárat rendeltek el a két, egymástól néhány kilométerre fekvő település között.

A tőzegtűz oltásán a tűzoltók dolgoztak, az útzár miatti forgalomelterelésben a rendőrök munkáját polgárőrök is segítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában