Helyi közélet

2012.11.15. 10:54

Adventi irodalmi pályázat Záhonyban

Záhony - A város önkormányzatának humán bizottsága hirdetett irodalmi pályázatot „Adventi és karácsonyi sziporkák” mottóval.

Záhony - A város önkormányzatának humán bizottsága hirdetett irodalmi pályázatot „Adventi és karácsonyi sziporkák” mottóval.A pályázók az advent és a karácsony témakörében született, valamint a családhoz, szeretethez kapcsolódó írással, verssel, mesével nevezhetnek három kategóriában. Külön korcsoportot alkotnak az általános iskolások (7-8. osztály), a középiskolások és a 18 éven felüliek. A pályázatokat a polgármesteri hivatalban december 3-ig kell leadni Kissné Balogh Katalin referensnél. A pályázaton mindenki egy prózával és/vagy egy verssel vehet részt.

A pályamunkákat szakemberekből álló zsűri értékeli. A korcsoportonkénti legjobb művek díjazásban részesülnek. A legkifejezőbb, leghangulatosabb írások megjelennek az önkormányzat kiadványaiban és elhangzanak majd a városi rendezvényeken. Eredményhirdetésre december 16-án a harmadik adventi gyertyagyújtás alkalmával kerül sor.

Az irodalmi pályázatról további információk a www..zahony.hu honlapon olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában