Helyi közélet

2012.11.12. 17:31

Szúrós szemmel a nádasban

A humorista is emberből van. A vérbeli karakter puszta megjelenésével mosolyt fakaszt az arcokra, ezért fordulhat elő, hogy például Mr. Bean nem kín, hanem kacaj. Lénye garancia a rekeszizomlázra. Ladányi Tóth Lajos jegyzete

A humorista is emberből van. A vérbeli karakter puszta megjelenésével mosolyt fakaszt az arcokra, ezért fordulhat elő, hogy például Mr. Bean nem kín, hanem kacaj. Lénye garancia a rekeszizomlázra. Ladányi Tóth Lajos jegyzeteA humorista nem viccel. Komolyan gondolja, hogy egy igencsak nézett talkshow-ban ország-világ előtt sötét képet fest a sanyarú sorsáról. Kinek pályáját habzó szájú hahotázás kísérte, ezennel sajnálatot, szánalmat gerjeszt a közönség soraiban. Nevetés helyett megvetés, kuncogástól remegő has helyett gyomorforgás.

A humoristának semmi sem drága. Olcsó poénokat gyárt túlontúl pályája zenitjén. Csak hogy jusson neki betevőre. Szappanoperahősként éli celebnapjait, és állítja: abból is erőt merít, ha rámosolyognak. Nagyon a nádas kellős közepén lehet. Markos kéztartást imitálnak szavai, eszerint neki a kérés nem szégyen. Az viszont fölöttébb arcpirító, hogy miközben emberek milliói élnek máról holnapra, éheznek, ilyen szavakat kell inniuk főműsoridőben. Persze, akinek nem tetszik, elkapcsolhat. Nevetséges. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában