Helyi közélet

2012.12.13. 07:40

Árokba csúszkáltak a járművek a szakadó hóban

Egy Renault haszonjármű tartott Kékcse felől Cigánd irányába szerda este. A gépkocsi Tiszakanyár közelében megcsúszott a havas úton és az út jobb oldalán lévő árokba siklott.

Egy Renault haszonjármű tartott Kékcse felől Cigánd irányába szerda este. A gépkocsi Tiszakanyár közelében megcsúszott a havas úton és az út jobb oldalán lévő árokba siklott.Személyi sérülés nem történt, de az autó önerőből sem kijönni, sem továbbmenni nem tudott. Autómentő vitte el.

Nyírbogdány közelében egy áruszállítót kis teherjármű járt hasonló módon. Őzetanya közelében járt a Nyíregyháza felé tartó Peugeot, amikor a havas úton megcsúszott, és a jobb oldali árokba siklott. Személyi sérülés nem történt, de elakadt a gépjármű. A demecseri tűzoltók és a polgárőrök kézi erővel tartották egyenesben a magas súlypontú járművet, amíg egy tűzoltó kocsi kivontatta a szilárd felületre a kisebb kárt szenvedett teherkocsit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában