Helyi közélet

2012.12.06. 15:53

Az oldalára feküdt a bogdányi kanyarban a szlovák kisbusz

Nyírbogdány - Egy sérültet vitt kórházba a mentő csütörtökön, amikor árokba hajtott és felborult a gépjárműve Nyírbogdány közelében.

Nyírbogdány - Egy sérültet vitt kórházba a mentő csütörtökön, amikor árokba hajtott és felborult a gépjárműve Nyírbogdány közelében.Az elsődleges információ szerint egy szlovák rendszámú, rakomány nélküli Volkswagen kisbusz tartott a 4-es főúton Nyírtura felől Székely irányába. Nyírbogdánynál, a jármű tisztázatlan okból megcsúszott, jobbra letért az úttestről, majd a jobb oldali árokban, a menetiránnyal szemben a bal oldalára borult. A baleset következtében a járművezető a fején megsérült, ezért a mentők kórházba szállították.

A műszaki mentéshez a demecseri tűzoltók vonultak. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalmat félpályán váltakozva terelték a rendőrök és a demecseri polgárőrök. Egy rövid időre az utat is lezárták. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit. Az anyagi kár több százezer forintra becsülhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában