Helyi közélet

2012.12.03. 13:13

Csendes Hősök avagy Véradók napja Gávavencsellőn

Gávavencsellő - A Magyar Vöröskereszt Tiszavasvári Területi Szervezete a Véradók napja alkalmából településünk önzetlen véradóit köszöntötte csütörtökön.

Gávavencsellő - A Magyar Vöröskereszt Tiszavasvári Területi Szervezete a Véradók napja alkalmából településünk önzetlen véradóit köszöntötte csütörtökön.Az ünnepségre meghívást kaptak mindazok, akik életük során kiemelkedően sok alkalommal nyújtottak segítséget véradással. A rendezvény résztvevőit Sári Józsefné köszöntötte ünnepi beszédével, melyben hangsúlyozta, hogy a Csendes Hősök önzetlen segítsége mennyire fontos a mindennapokban. Sokan nem tudják, azontúl, hogy ismeretlenül is segítik embertársaikat, a saját egészségükről is bizonyságot kaphatnak.

Véradó ugyanis csak egészséges ember lehet. Az elismerő szavakat tettek követték, a résztvevők számára ugyanis személyre szóló kis ajándékokkal köszönték meg a hűséges véradást. A jelenlévők között volt tízszeres, húszszoros, huszonötszörös illetve negyvenszeres véradó is. Emberéleteket mentő, önzetlen és nemes cselekedetük legyen példamutatás mindannyiunk életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában