Helyi közélet

2012.12.27. 14:44

Évet értékelt a megyei munkaügyi szervezet

Vásárosnamény - A megye 10 kirendeltségén és a központban dolgozó kollégák részvételével év végi apparátusi értekezlet tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a vásárosnaményi Esze Tamás Művelődési Központban.

Vásárosnamény - A megye 10 kirendeltségén és a központban dolgozó kollégák részvételével év végi apparátusi értekezlet tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a vásárosnaményi Esze Tamás Művelődési Központban.Az értekezlet délelőttje szakmai programmal telt, mely során előadások hangzottak el a munkaügyi központot érintő aktualitásokról, valamint a jövő évi változásokról, elvárásokról és kihívásokról. A szakmai programot Dr. Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár nyitotta meg, röviden összefoglalva 2012. év legfontosabb foglalkoztatáspolitikai lépéseit, külön kiemelve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében elért eredményeket.

A járási rendszer kialakításáról, és az integráció lépéseiről Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott tartott tájékoztatót, majd a Nemzetgazdasági Minisztériumból dr. Jáczku Tamás főosztályvezető számolt be a járási munkaügyi kirendeltségek feladatairól. Az elmúlt év foglalkoztatási célú támogatási lehetőségeit Kósa István főosztályvezető foglalta össze.

A Munkaügyi Központ múltjáról, jelenéről és az elért eredményekről Dr. Rezsőfi István, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója adott tájékoztatást, külön kitérve a TÁMOP 1.1.2 „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása” elnevezésű projekt aktualitásaira. Az értekezlet szakmai programja kitüntetések átadásával zárult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában