Helyi közélet

2012.12.30. 11:34

Zsarolyán karácsonyi ajándéka a megújult faluház

Zsarolyán - A pályázaton elnyert pénzből szociális blokkal bővült az épület, korszerűsítették a fűtést.

Zsarolyán - A pályázaton elnyert pénzből szociális blokkal bővült az épület, korszerűsítették a fűtést.

Zsarolyán karácsonyi ajándéka az uniós pályázaton elnyert 32 millióból 22 millióba került felújított faluház, aminek a falu minden lakosa egyaránt örülhet. E jeles alkalomból a fehérgyarmati Erkel Ferenc Városi Vegyeskar adott karácsonyi koncertet.

– A Kónya József református lelkész által több mint tíz éve elindított, immár hagyománnyá vált koncert méltó megünneplése volt a rangos eseménynek – mondta Demeter Csabáné.

Bessenyei Béla polgármester hozzátette: az épület felújítása májusban kezdődött és reményeiknek, terveiknek megfelelően sikerült befejezni december 19-re.

– A pályázaton elnyert pénzből szociális blokkal bővült az épület, korszerűsítették a fűtést, nyílászárókat cseréltek és megoldották a mozgáskorlátozottak akadálymentesítését is. Az épület kívül-belül új festést kapott. A parkolórészt is kiépítették. A kórus tagjai által előadott színvonalas műsor és az Udud István költőre emlékeztető versek elnyerték a zsúfolásig megtelt terem közönségének tetszését, amit vastapssal jutalmaztak – jegyezte meg végezetül Demeter Csabáné.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában