Helyi közélet

2013.01.10. 10:20

Önnek gondot okozott a közlekedésben az újabb havazás?

Olvasóinkat kérdeztük: Önnek gondot okozott a közlekedésben az újabb havazás?

Olvasóinkat kérdeztük: Önnek gondot okozott a közlekedésben az újabb havazás?A Nyírtelekről Nyíregyházára tartó Medgyesi Dóra szomorúan tapasztalta, hogy a csúszásmentesítés végző járművek nem „hajlandóak” letolni a havat az utakról. – Egy előzés után kis híján az árokban kötöttem ki édesapámmal a csúszós útfelület miatt, pedig megfontoltan vezet – árulta el.

Dobránszki Ádámot is autóval vitte iskolába az édesapja tegnap reggel. – Az autósok bizonytalankodása és túlzott óvatossága a szokásosnál is nagyobb dugót okozott a belvárosban – mesélte. Maczega Márton Borbányáról Nyíregyháza belvárosába tartva ezt tapasztalta: – A belvárosban ügyesen letakarították a forgalmas utakat, járdákat, a város peremkerületéről ugyanez már nem mondható el.

Jánócsik Csaba mindössze pár percre lakik második otthonától, szerdán mégis késve érkezett az iskolába. – A járdák nem voltak letakarítva, így kénytelen voltam a közúton sétálni, ami latyakos volt és csúszós – panaszolta.

– Kistelekiszőlőben lakom, a kis utcákról csak az olvadás és a gyér autóforgalom fogja eltűntetni a lehullott hótakarót. Erre még a madár is három napi hideg élelemmel jár... – humorizált Apagyi József.

– A múltkorában akkorát estem a csúszós úton a biciklivel, hogy azóta is sajog a hátam. A hótakaró miatt sajnos láthatatlanná válik a kátyú és a jég, bárhogyan közlekedjünk is, legyünk óvatosak! – tanácsolta a tiszadobi Galyas Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában