Helyi közélet

2013.01.10. 10:02

Védhetetlen karambol a kanyarban

Nyíregyháza - Egy sérültet vitt kórházba a mentő csütörtök reggel egy közlekedési baleset nyomán a Simai útról Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Egy sérültet vitt kórházba a mentő csütörtök reggel egy közlekedési baleset nyomán a Simai útról Nyíregyházán.Egy személygépkocsi és egy szemétszállító ütközött egymással frontálisan csütörtök reggel a Simai úton. Az elsődleges információ szerint az autó a Debreceni út irányából tartott a Huszár telep felé, és amikor egy erősen jobbra ívelő kanyarhoz érkezett, a hótól síkos úton a gépkocsi nem engedelmeskedett a sofőrnek, hanem átsiklott a bal oldalba, ahol egy teherjármű jött szemből.

A frontális karambolban az autó utasa sérült meg, és jelentős anyagi kár keletkezett. A rendőrség részben lezárta az utat, és tereléssel, fél pályán engedték a forgalmat. Eljárás során tisztázzák a felelősség kérdését, az autót csak szállítójármű tudta elvinni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában