Helyi közélet

2013.01.06. 13:37

Vendégsorok: Izgalmas jóslás

Megvolt a premier! Akiket szilveszter napján nem csábítottak el a nevettető műsorok a tévén s rákapcsoltak a PRO4 csatornára, láthatták, hogy a férfiak nagy örömére, végre Magyarországon is van már meztelen időjárás-előrejelzés. Angyal Sándor jegyzete

Megvolt a premier! Akiket szilveszter napján nem csábítottak el a nevettető műsorok a tévén s rákapcsoltak a PRO4 csatornára, láthatták, hogy a férfiak nagy örömére, végre Magyarországon is van már meztelen időjárás-előrejelzés. Angyal Sándor jegyzeteA három – egyébként gyönyörű- hölgy ezután felváltva jósolják a várható időjárást a nevezett csatornán. bizonyítva, hogy ők sem akarnak lemaradni a tv-k között dúló őrült nézettségi versenyben. Persze nem teljesen meztelenül jósolják majd hideg télben az ablakon várható jégvirágot, csak a melltartótól szabadulnak meg a képernyőn látható jelzések előtt, nehogy influenzásak legyenek.

Mint olvasni lehetett, a három hölgy annyit ért a meteorológiához, mint tyúk az abc-hez, de hát megszokhattuk már a utóbbi időben, hogy milyen sokan vállalkoznak olyan feladatra, amihez halvány gőzük sincs. Miért éppen a kebelbarát hár/e/om hölgy legyen kivétel. Meg különben is! Van olyan –egyébiránt népszerű - adó, mely spórolva akar pénzhez jutni, ezért az időjárás-előrejelzést zenei aláfestéssel csak kiírják az ernyőre, feltételezvén, hogy mindenki tud olvasni és senkinek sem rontotta el a látását a gyógyíthatatlan zöldhályog. Hát ennél ez a mostani sztriptízes megoldás azért mégis jobb. Képzeljék el a sok kiguvadó férfiszemet, amikor az egyik lány a napsütést várható jóslás előtt gombolni kezdi a melltartóját. Ajánlatos a zsebkendőket kikészíteni, ha netán elkezdene csurogni a nyálunk.

Hanem mi nem jut minderről az eszembe! Jó volna még jó néhány műsorszám előtt követni ezt a módszert. Például mennyivel nyugodtabban vették volna tudomásul az eb tulajdonosok, hogy januártól csak chippel ellátott kutyussal sétálhatnak a futtatón, ha félmeztelen csinos hölgy közli velük ezt a párezer forintos újabb adót. Vagy bizonyára kevesebben szidták volna az illetékeseket, amikor a milliárdosoknak is levették a 32 százalékos jövedelemadót pont a felére s ezt egy felül mezítelen, leomló hajú hölgyemény adta volna tudtukra. Egy ilyen szépséget azért mégsem lehet melegebb égtájra küldeni és anyázni.

Ajánlatos továbbá leszedni a felsőruhát azokról a hölgyekről, akik az emelkedő árakat, a magas áfát, a kamat terhe alatt fuldokló felelőtlen házépítőket, a hitelhez nem jutó vállalkozókat értesítik a tévén keresztül a felesleges reménykedésről. Az érintettek elfelejtik majd szidni a terhek osztogatóit, ehelyett csak kérdezgetik napközben egymástól: – Nézted az idő jóst az este? Ugye milyen klassz bombázó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában