Helyi közélet

2013.01.10. 11:45

Záhonyi kérdések és válaszok

Záhony - A nemrégiben megtartott határvárosi közmeghallgatáson számos kérdést, javaslatot megvitattak a résztvevő lakópolgárok és az önkormányzat vezetői.

Záhony - A nemrégiben megtartott határvárosi közmeghallgatáson számos kérdést, javaslatot megvitattak a résztvevő lakópolgárok és az önkormányzat vezetői.Háda Imre polgármester részletes tájékoztatójában beszámolt az önkormányzat működési körülményeiről, gazdálkodásáról, a városfejlesztés eredményeiről és a következő időszakra tervezett feladatokról. Lakossági észrevétel merült fel, illetve javaslat hangzott el az iskolai sportudvar fejlesztéséről, a távhő- és hulladékszállítási díjak megállapításáról, az uszodai szolgáltatások vonzóbbá tételéről, a parkok, játszóterek gondozásáról.

A polgármester megköszönte válaszában a közérdeklődésre számot tartó felvetéseket, s ígéretet tett az elhangzottak hasznosítására, illetőleg utalt azokra a kérdésekre és problémákra, melyeknek a megoldása önkormányzati körön kívül esik. A mintegy harminc városlakó mellett a képviselő-testület valamennyi tagja részt vett a hagyományos fórumon. A rendezvényen elhangzottakról részletes tájékoztató olvasható a város honlapján.

Tancsik Róbert

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában