Helyi közélet

2013.02.25. 12:57

Pán Péter, Maci Laci és Thomas is Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat - Színpompás farsangi jelmezekkel vonultak fel a fehérgyarmati református intézményben a gyerekek.

Fehérgyarmat - Színpompás farsangi jelmezekkel vonultak fel a fehérgyarmati református intézményben a gyerekek.Pán Péter, Maci Laci, Thomas, Minnie egér, Pókember, pillangó, pingvin, katicabogár, rendőr, angyalka, kalóz, tehénke, hercegnő és balerina. Mesekarakterek elevenedtek meg az idei farsangon a fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde területén.

– Igazán változatosak és színpompásak voltak a maskarák. A kedvencek megformálásában a szülők nagyon kreatívan segédkeztek. Az alkalomra készített sütemények, édességek, farsangi fánkok elkészítésében is oroszlánrészt vállaltak az édesanyák, édesapák – mondta Kun Lászlóné, a városi református óvoda és bölcsőde szakmai vezetője.

A bölcsődei csoportszobák díszítésében a gondozónők, míg az óvodában óvodapedagógusok segédkeztek a karneváli hangulat életre keltésében a kicsiknek, akik viszonzásképpen ügyességi játékokkal űzték el a telet mindenki örömére. Különleges farsangi felvonulás gyanánt a bölcsődések átsétáltak az óvoda aulájába, ahol megmutatták, hogy milyen jelmezekkel is készültek az álarcos találkozóra.

 - Széles Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában