Helyi közélet

2013.03.05. 13:01

Partnerségi Információs Nap Záhonyban

Záhony - Március 7-én, csütörtökön 14 órától Partnerségi Információs Napot rendeznek a záhonyi városháza tanácstermében.

Záhony - Március 7-én, csütörtökön 14 órától Partnerségi Információs Napot rendeznek a záhonyi városháza tanácstermében.

A rendezvényt a Kelet-Magyarországi Fiatalokért Alapítvány által létrehívott Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrum szervezi, együttműködve a záhonyi önkormányzattal és a Tuzsér Községért Közalapítvánnyal. A résztvevők Háda Imre záhonyi polgármester és Kovács Lajosné járási hivatalvezető köszöntője után Kerekes Tímea pályázati tanácsadó és Kiss András operatív igazgató közreműködésével előadást hallhatnak az aktuális civil pályázati lehetőségekről, majd Balogh Anikó hálózati referens révén bemutatásra kerül számukra az EPER felület. A rendezvény időszerűségét az adja, hogy megjelent a Nemzeti Együttműködési Alap 2013-as szakmai pályázati kiírása.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában