Helyi közélet

2013.04.09. 13:09

Ezúttal szemétre vadásztak

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs megyei Vadászkamara április 6-7-ére tűzte ki a megyei vadgazdálkodók részére a hulladékgyűjtést, a Tiszalöki Nimród Vadásztársaság vadászai április 6-án a Keleti-főcsatornán átívelő Bocskai hídtól a tiszai szabad strandig elhelyezkedő területet takarították meg a települési szilárd hulladéktól.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs megyei Vadászkamara április 6-7-ére tűzte ki a megyei vadgazdálkodók részére a hulladékgyűjtést, a Tiszalöki Nimród Vadásztársaság vadászai április 6-án a Keleti-főcsatornán átívelő Bocskai hídtól a tiszai szabad strandig elhelyezkedő területet takarították meg a települési szilárd hulladéktól. A földutak mentén, a fasorokban felelőtlenül kidobott műanyag palackokat, a vadászterületre kiszállított háztartási hulladékot a vadásztársaság tagjai zsákszámra gyűjtötték össze és szállították el a kijelölt szeméttároló-, gyűjtőhelyekre.

A környezet rendbetételét a helyi önkormányzat a hulladék ingyenes elhelyezésével és az összegyűjtött szemét elszállításával segítette. A vadászok remélik, hogy akciójukkal sikerül felhívni a figyelmet az egyre súlyosbodó környezeti problémára – tájékoztatta lapunkat Taksár Ferenc, a Tiszalöki Nimród Vadásztárasaság természetvédelmi felelőse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában