Helyi közélet

2013.04.02. 14:19

Küldjön hírt - Tetőtől talpig új ruhában a máriapócsi polgárőrök

Máriapócs - Kedves ünnepség részesei lehettek március 17-én a Máriapócsi Polgárőr Egyesület tagjai. Lőrincz Péter az Egyesület elnöke beszámolt arról, hogy az MVM és a Leader pályázatán 27 fő részére közel egymillió forint értékben egyenruha beszerzésére kaptak lehetőséget, mely tetőtől-talpig felöltöztette polgárőreinket.

Máriapócs - Kedves ünnepség részesei lehettek március 17-én a Máriapócsi Polgárőr Egyesület tagjai. Lőrincz Péter az Egyesület elnöke beszámolt arról, hogy az MVM és a Leader pályázatán 27 fő részére közel egymillió forint értékben egyenruha beszerzésére kaptak lehetőséget, mely tetőtől-talpig felöltöztette polgárőreinket. Sapka, ing, háromfunkciós lélegző kabát, láthatósági mellény, nadrág, bakancs - amit ezentúl a szolgálatban viselnek majd a tagok. A pályázat után-finanszírozott, így a hosszú évek óta tartó jó kapcsolat eredményeként az Önkormányzat megelőlegezte a költséget. Főtisztelendő Kapin István atya, Kegyhelyigazgató megáldotta és megszentelte az új, egységes öltözetet, és Máté evangéliumából idézte Jézus szavait: „…mezítelen voltam és felruháztatok….”.

Palóczy Timea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában