Helyi közélet

2013.04.12. 11:41

Színdarabok idegen nyelven

Rakamaz - Az idén kilencedik alkalommal szervezi meg az idegen nyelvi drámafesztivált általános- és középiskolások számára Rakamazon az Erzsébet Királyné Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Szakiskola.

Rakamaz - Az idén kilencedik alkalommal szervezi meg az idegen nyelvi drámafesztivált általános- és középiskolások számára Rakamazon az Erzsébet Királyné Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Szakiskola. Ebben az évben kétnapos lesz a rendezvény, amelyet április 19-én és 20-án tartanak a helyi művelődési központban. A két nap alatt közel 400 vendég érkezik a településre, hogy megmutassák, milyen ügyesen tudnak színdarabot idegen nyelven előadni. Az első napon német, olasz és francia nyelvű darabokat láthat a közönség, míg szombaton az angol nyelvé lesz a főszerep. Az előadásokat neves szakemberekből álló zsűri értékeli, akik a Debreceni Egyetemről, a Nyíregyházi Főiskoláról és középiskolákból érkeznek. A helyi csoportok mellett lesznek fellépők Budapestről, Szekszárdról, Nyíregyházáról, Tokajból, Dögéből, Hercegkútról és visszatérő vendégként Kolozsvárról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában