Helyi közélet

2013.05.03. 18:19

Küldjön hírt! - Segélyfizetés Nyírturán

Nyírtura - Kedves Szon.hu! Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy segítsenek nekem abban, hogy ez a levél eljusson az illetékes(ek)-nek!

Nyírtura - Kedves Szon.hu! Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy segítsenek nekem abban, hogy ez a levél eljusson az illetékes(ek)-nek!

Nyírturán élek,már hosszú évek óta, mezőgazdasági szakmát szereztem, de sajnos közmunkából, jelenleg Szociális segélyből élek, amit Nyírtura Önkormányzata a mai nap nem volt hajlandó kifizetni, pedig úgy tudom, hogy minden hónap 5-ig ki kellene! Én most nem azért írok Önöknek mert nem fizették ki a segélyt, hanem azért, hogy mindenki tudja azt, hogy Nyírturán a kedves polgármester urat nem érdekli az, hogy itt Nyírturán a szegények éheznek, és mivel közmunkát nem kapnak csak könyörgés árán, a szociális segélyre vannak utalva! Nem csak én, nagyon sok ember várta volna azt, hogy ma 3-án utaljanak mindent! De mivelhogy május 1-jén ünnepeltek a kedves önkormányzati dolgozók, és 2-án szabadnapot kaptak, mert elfáradtak, ma pedig mivelhogy csak 12 óráig dolgoznak, nem tudtak utalni pénzt! Hát igen, a gazdag emberek csak ilyenek tudnak lenni, van pénz a zsebükben, tudnak enni adni a gyermekeiknek, és nem foglalkoznak azzal, hogy a szegények hogy élnek, tudnak-e a gyerekeiknek enni adni! Névtelen szeretnék maradni,mert félek a következményektől! És nagyon jól tudom azt, hogy Nyírtura polgármestere nagyon jó magyarázatot fog adni erre, hogy miért nem fizettek ki minket, és így ezzel le is lesz zárva ez a téma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában