Helyi közélet

2013.05.30. 14:19

Vámosoroszi kitárja kapuit szombaton

Vámosoroszi -  Még a Vámos Települések Szövetségének márciusi közgyűlésén felvállalta Végh Endre, Vámosoroszi polgármestere, hogy községük legyen házigazdája a következő, országos méretű programnak.

Vámosoroszi -  Még a Vámos Települések Szövetségének márciusi közgyűlésén felvállalta Végh Endre, Vámosoroszi polgármestere, hogy községük legyen házigazdája a következő, országos méretű programnak. Azóta nagy erőkkel és lelkesedéssel készülnek arra, hogy életre szóló élményekkel gazdagodva távozzanak majdan tőlük a vendégeik június elsején. Ez a szövetség legnagyobb ünnepe, ahol a majdnem legkisebb szövetségi település szeretné megmutatni, bebizonyítani, hogy egy igazi közösség pénz nélkül is képes egy ilyen nagyobb „családi” találkozó lebonyolítására.

Gazdag kulturális és sport eseményeknek lehetnek részesei a majdani résztvevők. Lesz kispályás foci, sakk, valamint fogathajtás, és színes lesz a települések delegációi által nyújtott népzenei műsorok sokasága is.

KM–LTL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában