Helyi közélet

2013.06.06. 13:20

Diáknap a Nyírbogáti Általános Iskolában

Nyírbogát - A Vántus István  Általános Iskola Diákönkormányzata szervezésében tartalmas, szórakoztató és változatos programokon vettek részt a nebulók 2013. május 22-én, ahol akadályversenyeken mérhették össze tudásukat a felső és alsó tagozatos osztályok.

Nyírbogát - A Vántus István  Általános Iskola Diákönkormányzata szervezésében tartalmas, szórakoztató és változatos programokon vettek részt a nebulók 2013. május 22-én, ahol akadályversenyeken mérhették össze tudásukat a felső és alsó tagozatos osztályok. Amíg az alsó tagozat osztályai egy-egy mese történetét dolgozták fel az állomásokon, addig a felső tagozatosok játékos feladatok segítségével bizonyíthatták a tudásukat biológia, földrajz, magyar és matematika tantárgyakból. Az akadályverseny végállomása az István-tanyai Fapados - Fodor büfé volt, ahol a gyerekek kenyérlángossal és slambuccal csillapíthatták éhségüket, gyönyörködhettek a helyi „vadaspark” állataiban és szabadtéri játékokon vehettek részt. Szerencsi Imre református tiszteletes úr az íjászkofás rejtelmeibe avatta be az érdeklődőket, valamint - amíg az időjárás engedte - Sütő Katalin tanárnő vezénylete alatt házi focikupán is megmérkőzhettek a fiúk. Délután szép élményekkel gazdagodva, kellemesen elfáradva tértek vissza a diákok az iskolába.

Reméljük, hogy ezen a napon sikerült az osztályokat erősíteni, még jobban összekovácsolni , így minden diák teljes mértékben megvalósíthatta szerepkörét, és ehhez csak gratulálni lehet a diákoknak, pedagógusoknak egyaránt. A diáknapról készült fotók segítségével felidézhetünk nagyon sok kiválóan sikerült pillanatot.

Az akadályversenyt követő napon a diákönkormányzat papírgyűjtést is szervezett, ahol a diákok szorgos munkáját dicsérte a tetemes mennyiségű papír, amely összegyűlt.

Gulyás Jánosné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában