Helyi közélet

2013.07.29. 07:59

Falunap és virtusvetélkedő Tiszadadán

Tiszadada - Szombaton Tiszadadán rendezték meg a Kárpát-medence magyarlakta településeinek virtusvetélkedőjét.

Tiszadada - Szombaton Tiszadadán rendezték meg a Kárpát-medence magyarlakta településeinek virtusvetélkedőjét.

A nap a csapatok versenyeivel kezdődött, majd további programokkal folytatódott, mint például a Flamingó együttes koncertjével, amit bábszínház követett. A csapatok, szekér húzó-toló, kisbálás szalma rakodó, rönkcipelő, kerékpáros, és sok egyéb más ügyességi versenyen vettek részt. Eztán jött a 110éves Tiszadadai Önkéntes Tűzoltó Egyesület évfordulójának ünneplése, ami közben egy tűzoltó bemutatót is láthattunk.

Egyből ezek után következtek a dadai Zumbások, akik megmozgatták a tömeget. Őket követte Rácz Nóra, majd a Bon-Bon együttes. A feltörekvő Own Project gyors ritmusa után, Tabáni István szórakoztatta a falunapra látogatókat.

Másnap egy családi nap vette kezdetét, aminek a Tiszadadai Öreghalász Csárda biztosította a helyszínt. Itt gyerekprogramok és bohóc szórakoztatta a kilátogatókat. Tombolasorsolás, ugrálóvár, trambulin, és mászópalack is volt a rendezvényen. Mindenki fülig érő szájjal élvezte a programokat.

- Hajósi Gergely -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában