Helyi közélet

2013.07.26. 08:27

Pakolás közben csípték nyakon a betörőket

A rendőrőrs munkatársai a helyszín közelében figyeltek fel két dobozokat cipelő személyre, akikről az ellenőrzés során kiderült, hogy csomagjaik a házból származó értékeket rejtik.

A rendőrőrs munkatársai a helyszín közelében figyeltek fel két dobozokat cipelő személyre, akikről az ellenőrzés során kiderült, hogy csomagjaik a házból származó értékeket rejtik.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Rozsályi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik 2013. július 20-án éjszaka betörtek egy lakatlan kisnaményi házba, ahonnan különböző háztartási eszközöket, berendezési tárgyakat és ruhaneműket tulajdonítottak el - adta hírül a police.hu.

A rendőrségre az egyik szomszéd tett bejelentést, aki még látta amikor a betörők elmennek. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést az ismeretlen elkövetők mielőbbi felkutatása érdekében. A rendőrőrs munkatársai a helyszín közelében figyeltek fel két dobozokat cipelő személyre, akikről az ellenőrzés során kiderült, hogy csomagjaik a házból származó értékeket rejtik. A rozsályi rendőrök a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Benjámin 23 éves kisnaményi és J. Mónika 29 éves nagyecsedi lakost elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerték tettüket.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Rozsály Rendőrőrse a két betörő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, melynek során szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában