Helyi közélet

2013.09.16. 15:36

Lopott gépkocsi alkatrészek a záhonyi határon

Záhony - Elfogták a Záhonyi Közúti Határátkelőhelyen azt a férfit, aki lopott gépkocsi alkatrészeket akart átvinni a határon.

Záhony - Elfogták a Záhonyi Közúti Határátkelőhelyen azt a férfit, aki lopott gépkocsi alkatrészeket akart átvinni a határon.

A Záhonyi Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2013. szeptember 14-én este egy mikrobusszal közlekedő külföldi állampolgár. A határrendészek az ellenőrzés során a mikrobusz rakterében gépkocsik alkatrészeire bukkantak, melyekről az adatgyűjtés során kiderült, hogy Németországból és Olaszországból tulajdonították el őket. A rendőrök a mikrobusz sofőrjét elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, a gépkocsit az abban lévő alkatrészekkel együtt lefoglalták.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást R. Mykhailo 32 éves külföldi állampolgárral szemben őrizetbe vétel mellett folytatja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában