Helyi közélet

2013.11.15. 09:58

Elősegítik az esélykiegyenlítést

Fehérgyarmat - Az EMET főigazgatója is látogatást tett a fehérgyarmati Gyerekesély Irodában.

Fehérgyarmat - Az EMET főigazgatója is látogatást tett a fehérgyarmati Gyerekesély Irodában.Csete Örs, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) főigazgatója vizitált a fehérgyarmati Kistérségi Gyerekesély Irodában, ahová dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő társaságában érkezett. A Felső-Tisza-Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke bemutatta a főigazgatónak a kistérségi Gyerekesély Programot, s a benne dolgozó szakmai munkacsoport tagjait. Mindemellett Fehérgyarmat polgármestere ismertette a projekten belüli eddigi eredményeket, és a kitűzött célokat is közölte Csete Örssel, aki megígérte, hogy a jövőben tiszteletét teszi a „Felső – Tisza - Vidéki Gyerekesély Program” valamelyik rendezvényén.

– Az EMET szerepe kulcsfontosságú a kistérségekben működő gyerekesély programokban, hiszen a támogatáskezelő látja el többek között a TÁMOP Gyerekesély programjának vezetését is, amellyel 21 kistérségben közel négyezer hátrányos helyzetű gyermek esélykiegyenlítését segíti elő – hangsúlyozta dr. Tilki Attila, a Felső – Tisza - Vidéki Kistérségi Társulás elnöke.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában