Helyi közélet

2013.11.14. 10:08

Tiszalöki házakba tört be

A rendőrség elfogta azt a 47 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört négy tiszalöki házba - olvasható a police.hu-n.

A rendőrség elfogta azt a 47 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört négy tiszalöki házba - olvasható a police.hu-n.A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2013. november 14-én lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták B. Gusztáv 47 éves tiszalöki lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt napokban négy tiszalöki lakóházba betört, ahonnan kerékpárokat, varrógépet és egyéb különböző elektronikai és háztartási berendezéseket tulajdonított el.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Gusztáv ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást és kezdeményezte előzetes letartóztatását - adta hírül a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában