Helyi közélet

2013.11.21. 09:50

Verekedő fiatalok, fenyegető haragos, elfogott körözöttek - rendőrségi hírek

A rendőrség elfogott öt fiatal fiút, akik egy fehérgyarmati iskolában verekedtek valamint egy csengeri férfit, aki haragosát szidalmazta és megöléssel fenyegette - adta hírül a police.hu.

A rendőrség elfogott öt fiatal fiút, akik egy fehérgyarmati iskolában verekedtek valamint egy csengeri férfit, aki haragosát szidalmazta és megöléssel fenyegette - adta hírül a police.hu.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást két 17 éves kispaládi, egy 16 éves, egy 17 éves valamint L. Ferenc 18 éves fülesdi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az öt fiatal 2013. november 20-án egy fehérgyarmati szakmunkásképző iskolában korábbi nézeteltérésük miatt összeverekedett. A bejelentést követően a rendőrség az öt fiatalt elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.


A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Z. István 65 éves csengeri lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. november 20-án 22 óra 30 perckor egy helybeli 50 éves férfi háza előtt korábbi nézeteltérésük miatt kiabált, haragosát megöléssel fenyegette és a nála lévő karóval többször ráütött a kerítésre. A rendőrség a bejelentést követően Z. Istvánt a helyszínen elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.


A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2013. november 20-án Nagydobos belterületén igazoltatták B. Krisztián 22 éves nagydobosi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Budapesti IV. és XV. Kerületi Bíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.


A Tiszavasvári Rendőrkapitányság járőrei 2013. november 20-án Tiszavasvári belterületén igazoltatták I. Enikő 46 éves kazincbarcikai lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a nő ellen a Szentesi Járásbíróság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában