Helyi közélet

2013.12.11. 11:49

Az „ördög nem aludt” a Tikszénél sem

Tunyogmatolcs - „A legtöbb ember ott hibázza el” – csengett a fehérgyarmati előadáson a Tunyogmatolcsi Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesület (Tiksze) tagjainak fülébe az egykori intelem a rutinos fővárosi színészek szájából.

Tunyogmatolcs - „A legtöbb ember ott hibázza el” – csengett a fehérgyarmati előadáson a Tunyogmatolcsi Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesület (Tiksze) tagjainak fülébe az egykori intelem a rutinos fővárosi színészek szájából. A városi művelődési központban a meglátni és megszeretni egy pillantás műve volt, hiszen a Straub Dezső rendezésében megvalósított Az ördög nem alszik elnevezésű bohózat ismét teltházas előadással zárult az intézményben.

– Az Oszter Alexandra, Straub Dezső, Benkóczy Zoltán, Beleznay Endre, Fogarassy Bernadett, Balázs Andrea, Vanya Tímea, Benedek Gyula, Straub Péter, Boros Ádám, Beszterczei Attila és Fogarassy András szereplésében látott vidám színdarab olyannyira elnyerte a tetszésünket, hogy jövőre ismét tervezzük: az egyesület tagjaival eljövünk megnézni egy hasonló színdarabot – vélekedtek egybehangzóan a „Tikszések” az előadás után.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában