Helyi közélet

2013.12.04. 16:33

Önzetlen önkéntesek géberjéni köszöntése

Géberjén -  A véradók napja alkalmából a Magyar Vöröskereszt Mátészalkai Területi Szervezetének, valamint a géberjéni és a fülpösdaróci önkormányzatának közös szervezésében bonyolították le az önkéntességről és önzetlenségről tanúbizonyságot tevő véradók ünnepségét.

Géberjén -  A véradók napja alkalmából a Magyar Vöröskereszt Mátészalkai Területi Szervezetének, valamint a géberjéni és a fülpösdaróci önkormányzatának közös szervezésében bonyolították le az önkéntességről és önzetlenségről tanúbizonyságot tevő véradók ünnepségét. A géberjéni művelődési házban az ünnepelteket megtisztelte jelenlétével Kovács Sándor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Bajnay Benő, a mátészalkai járás tiszti főorvosa, Sipos-Papp Tünde, a Magyar Vöröskereszt Mátészalkai Területi Szervezetének területi vezetője, Kovács Csaba, Fülpösdaróc polgármestere és Máténé Vincze Andrea, Géberjén polgármestere.

Máténé Vincze Andrea köszönetét fejezte ki a település véradóinak segítségnyújtásáért, és hangsúlyozta, hogy a település vezetése továbbra is segítséget nyújt a községi véradás szervezésében. Dr. Bajnay Benő Járási tiszti főorvos ünnepi beszédében az önzetlenséget és a segítő szándékot emelte ki.

A Géberjéni Általános Iskola diákjai műsorral kedveskedtek, valamint a Gabrien Egyesület táncbemutatója köszöntötte a megjelenteket, utána adták át az elismerő okleveleket és ajándéktárgyakat. A rendezvény zárásaként az önkormányzat vacsorával vendégelte meg a meghívottakat, a vendégeket és a véradókat.

KM–LTL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában