Helyi közélet

2014.02.03. 11:46

Folyamatosak a külterületi ellenőrzések Szabolcsban

Ópályi térségében szervezett vasárnap átfogó ellenőrzést a Mátészalkai Rendőrkapitányság a falopások, orvvadászat és más külterületi jogsértések megelőzésére - adta hírül a police.hu.

Ópályi térségében szervezett vasárnap átfogó ellenőrzést a Mátészalkai Rendőrkapitányság a falopások, orvvadászat és más külterületi jogsértések megelőzésére - adta hírül a police.hu. Hetente több alkalommal szervez közös ellenőrzéseket a Mátészalkai Rendőrkapitányság a polgárőrséggel valamint a helyi föld- és erdőtulajdonosokkal, hogy megelőzzék a falopásokat, orvvadászatot és más külterületi jogsértéseket.

2014. február 2-án kora reggeli kezdéssel Ópályi, Nyírparasznya és Nagydobos térségében tartottak ilyen akciót. A rendőrök és segítőik terepjárókkal és gyalogosan, nyomkövető kutyával valamint hőkamera segítségével járőröztek.

A helyi rendőrök mellett a Készenléti Rendőrség járőrei is közbiztonságot megerősítő szolgálatot látnak el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Az elmúlt hétvégén a megye területén a rendőrség 12 ember ellen indított eljárást falopások, egy ember ellen pedig orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában