Helyi közélet

2014.02.14. 07:25

Nem tudta követni a kanyar ívét, szántóföldre zuhant a Golf

Székely - Csütörtökön egy Volkswagen tartott a 4104-es úton, Ramocsaháza felől Székely irányába. Amikor Székely közelébe ért az autó, a településtől úgy 500 méterrel egy erősen balra ívelő kanyarban a jármű jobbra letért az úttestről, megakadt egy fatuskóban, majd bukdácsolt a szántóföldön.

Székely - Csütörtökön egy Volkswagen tartott a 4104-es úton, Ramocsaháza felől Székely irányába. Amikor Székely közelébe ért az autó, a településtől úgy 500 méterrel egy erősen balra ívelő kanyarban a jármű jobbra letért az úttestről, megakadt egy fatuskóban, majd bukdácsolt a szántóföldön. A balesetben személyi sérülés nem történt, de a kocsi ránézésre totálkárossá vált. A gépjármű vezetője úgy tudni, elment segítségért, ezért a jármű hosszabb ideig őrizetlenül maradt. A magára hagyott járműről értesítették a demecseri rendőrőrsöt, akik intézkedtek az ügyben. A Volkswagent egy traktor húzta ki és autómentő szállította el. A demecseri tűzoltók is kiérkeztek, hogy a kivontatásban segítséget nyújtsanak, mert a területen kivágott fák maradványai voltak.

 

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában