Helyi közélet

2014.03.12. 10:17

Informatikai vetélkedő a nyírbátori Bethlenben

Nyírbátor -  Öt település (Nyírbátor, Nyírbéltek, Nyírlugos, Kállósemjén és Piricse) általános iskolás tanulói vettek részt a 18. alkalommal megrendezett városkörzeti informatika versenyen a Nyírbátori Bethlen Gábor Középiskola, Szakképző Iskola és Kollégiumban.

Nyírbátor -  Öt település (Nyírbátor, Nyírbéltek, Nyírlugos, Kállósemjén és Piricse) általános iskolás tanulói vettek részt a 18. alkalommal megrendezett városkörzeti informatika versenyen a Nyírbátori Bethlen Gábor Középiskola, Szakképző Iskola és Kollégiumban. A verseny szervezését, lebonyolítását évek óta az iskola informatika munkaközösségének tagjai végzik a Bethlen Gábor Szakképző Iskoláért Alapítvány anyagi támogatásával.

– Az informatikai képzés húsz éves múlttal rendelkezik az intézményben, melynek beiskolázási bázisát a városból és környező településekről jelentkező tanulók jelentik – említette Batai Árpádné. – A verseny lehetőséget biztosít az informatika területén folyó szakmai munka bemutatására a versenyzők és felkészítő tanáraik számára egyaránt. A legjobb eredményt a Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói érték el.

Az első helyezett Pécsi Máté, a második Dán Balázs lett, akik mindketten 8. osztályos tanulók, felkészítő tanáruk Benyák Lászlóné. Harmadik helyezést ért el a kállósemjéni Kállay Miklós Általános Iskola 8. osztályos tanulója, Egri Krisztina, felkészítő tanára Egri Józsefné.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában