Helyi közélet

2014.04.19. 11:03

Cégénydányádi „testvérek” jártak a kisari iskolában

Cégénydányád, Kisar - A hazai testvériskolai kapcsolatok kialakításának jegyében látogatott a Cégénydányádi Általános Iskola küldöttsége Kisarba. A napi program egy jó hangulatú közös focival kezdődött, ahol a testvériskolák csapatai mérkőztek meg egymással.

Cégénydányád, Kisar - A hazai testvériskolai kapcsolatok kialakításának jegyében látogatott a Cégénydányádi Általános Iskola küldöttsége Kisarba. A napi program egy jó hangulatú közös focival kezdődött, ahol a testvériskolák csapatai mérkőztek meg egymással.A gyerekek nagy örömmel vettek részt a kézműves foglalkozáson, ahol készítettek tojásfát, húsvéti kosárkákát, húsvéti ajtódíszt és szép színes tojásokat is festettek. Az elkészített húsvéti díszeket boldogan vitték haza a diákok.

Volt sorverseny is: a csapattagokat a kisari és cégénydányádi tanulókból állították össze. A díjkiosztáskor minden résztvevő egy csokinyulat kapott. Legközelebb májusban a Cégénydányádi Általános Iskolában találkoznak az ominózus testvériskolák képviselői.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában