Helyi közélet

2014.05.21. 19:47

A diákszerelem kiállta az idők próbáját

Nyírbátor - Mozgalmas heteket él meg a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjas Egyesület tagsága.

Nyírbátor - Mozgalmas heteket él meg a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjas Egyesület tagsága. Férfi kórusunk fellépett és nagy közönségsikert aratott a nyírbátori városi majálison és a közeljövőben megépülő lovarda alapkőletételéhez kapcsolódó ünnepségen. Férfi lövészcsapatunk II. helyezést ért el a fegyveres és rendvédelmi szervek nyugdíjas egyesületeinek régiós pisztoly lőversenyén, Benkő Zoltán tagtársunk pedig ugyancsak az ezüstérmet hódította el. A legutóbbi - szalonnasütéssel egybekötött - összejövetelünkön pedig a Nagybánya-Koltó-Szaplonca-Máramarosra tervezett kirándulás előkészületein túl meleg szívvel gratuláltunk a házasságkötésük 55. évfordulóját ünneplő Gebri Gábornak és kedves nejének, Lengyel Juliannának. A meghatódás könnyeivel küszködő férj felidézte a diákszerelemmel kezdődő, és azóta egyre acélosabbá váló erős érzelmi kapcsolatuk legszebb pillanatait!

Megköszönte szeretett párjának, hogy mindenkor oroszlánrészt vállalt a család összetartásában, miközben őt napokra, néha pedig hetekre, sőt hónapokra kiszakította az otthon melegéből az erőt próbáló határőr szolgálat. Az "Éljenek soká..." eléneklése közben sokan kívánták maguknak is, hogy egészségben érjenek meg hasonlóan felemelő pillanatokat.

Vincze István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában