Helyi közélet

2014.05.22. 11:06

A Quimbyvel koncertezik a ZUP

Záhony, Budapest - Május 25-én a Budapest Parkban a Quimby előzenekaraként koncertezik a Záhonyban alakult ZUP együttes.

Záhony, Budapest - Május 25-én a Budapest Parkban a Quimby előzenekaraként koncertezik a Záhonyban alakult ZUP együttes.

A közösségi oldalon a legtöbb követővel rendelkező hazai sztárzenekar 20 órától ad ingyenes koncertet, előtte pedig 18,30-tól a ZUP zenekar alapozza majd a hangulatot. A legnagyobb fővárosi szabadtéri koncerthelyszínre már napokkal korábban elfogytak a regisztrációs jegyek, így többezres közönség előtt szerepelhet a nemrégiben a városjubileumi ünnepségen elismerésben részesített határvárosi születésű zenekar. Idén a ZUP a közös koncertek révén már bemutatkozhatott az alter színtér másik két vezető csapata, a Vad Fruttik és a Kiscsillag népes táborának is. Újság még a zenekar háza táján, hogy az együttes az elmúlt hetekben megkezdte második nagylemezének felvételeit.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában