Helyi közélet

2014.05.28. 18:46

Bronzszobrot loptak a temetőből

Hodász - A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik egy hodászi köztemetőben lévő sírról bronzszobrot tulajdonítottak el.

Hodász - A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik egy hodászi köztemetőben lévő sírról bronzszobrot tulajdonítottak el.A rendőrségre 2014. május 8-án érkezett bejelentés, hogy egy hodászi köztemetőben lévő sírról eltulajdonítottak egy nagy értékű bronzból készült szobrot. A bejelentést követően a rendőrök azonnal helyszínre mentek, megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövető felkutatatását.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság nyomozói 2014. május 26-án a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Á. Norbert 23 éves, T. István 28 éves hodászi lakosokat és B. Gusztáv 18 éves nyírkátai lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az eltulajdonított szobor összetört darabjait a nyomozás során megtalálták és lefoglalták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. István és B. Gusztáv ellen szabadlábon hagyásuk mellet, míg Á. Norbert ellen őrizetbe vétel mellett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában