Helyi közélet

2014.05.16. 11:11

Vadkendert termesztettek a pócspetri fiatalok

Pócspetri - A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak az előállított kábítószert maguk is fogyasztották - adta hírül a police.hu.

Pócspetri - A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak az előállított kábítószert maguk is fogyasztották - adta hírül a police.hu. A Nyírbátori Rendőrkapitányság kábítószerrel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást 2013. május 15-én négy 21 és 22 év közötti pócspetri lakos ellen.

A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a társaság még 2013. januárjában megállapodott abban, hogy kábítószer előállítása céljából vadkendert termesztenek, amit a helyi fiatalok körében értékesítenek. A gyanúsítottak a termesztéshez szükséges eszközöket közösen szerezték be, a növényeket pedig egyikük lakásán nevelték, amit a rendőrök a házkutatás során megtaláltak és lefoglaltak.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak az előállított kábítószert egymás között elosztották, egy részét eladták és maguk is fogyasztották.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte és a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában