Helyi közélet

2014.06.24. 15:52

Csapiak, Csernyőiek és a Csárdás zenekar a záhonyi fesztiválon

Záhony - Az áprilisi városnapok után újabb monstre rendezvénnyel kapcsolódnak a negyedszázados városjubileumhoz e hétvégén Záhonyban.

Záhony - Az áprilisi városnapok után újabb monstre rendezvénnyel kapcsolódnak a negyedszázados városjubileumhoz e hétvégén Záhonyban.

A kárpátaljai és a felvidéki testvérváros küldöttségeinek részvételével rendezik meg a Hármashatár Fesztivált, melynek kulturális, szórakoztató és sport programjaira június 27-én, pénteken és 28-án szombaton kerül sor a Vasutas SC sporttelepén.

Pénteken Orosz György standup humorista lép a közönség elé, majd a Kiscipő zenekar ad koncertet. Őket a Fantasy Mazsorett csoport követi, 21 órától pedig a népszerű Neoton együttes szórakoztatja majd a várhatóan népes közönséget.

Szombaton reggeli köszöntővel folytatódik az eseménysorozat. Elsőként a Katica Bábszínház tart előadást, majd kutyás bemutató következik, délben Kassovitz László mesemondó lép a pódiumra. Délután az Aranyősz Népdalkör, a Csárdás citerazenekar és a Vadvirág kórus ad műsort, majd a Dongó együttes koncertet.

Ezután a testvérváros, Csap népdal együttese és a Semjéni Néptánccsoport tagjai lépnek a színpadra, őket pedig táncház követi. 19 órától a legendás Szemafor pop-rock zenekar tart koncertet, aztán a VOKE Musical Színtársulat tagjai adnak ízelítőt repertoárjukból. 22 órától az R-Go együttes, és a legutóbbi X-Faktorban feltűnt, Szikora Róbert által mentorált tehetséges zenekarok a Bytheway és az MDC ad közös koncertet.

A kiegészítő programok közül kiemelkedik a testvérvárosok, Tiszacsernyő, Csap és Záhony csapatainak futballtornája. A rendezvények ingyenesen látogathatók.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában