Helyi közélet

2014.06.10. 13:56

Fizetés nélkül hajtott el egy záhonyi benzinkútról

Záhony - A Készenléti Rendőrség járőrei testi kényszerrel szállították ki a mozgásképtelenné vált kocsi sofőrjét, miután keresztben áthajtott a tiszabezdédi körforgalmon.

Záhony - A Készenléti Rendőrség járőrei testi kényszerrel szállították ki a mozgásképtelenné vált kocsi sofőrjét, miután keresztben áthajtott a tiszabezdédi körforgalmon.Tankolás után fizetés nélkül hajtott el egy személygépkocsi sofőrje egy záhonyi benzinkútról 2014. június 8-án este. A bejelentést követően a rendőrök a 4-es főúton a járőrautó fény- és hangjelzésével megállásra szólították fel a rendszám nélkül közlekedő autót, mely a jelzést figyelmen kívül hagyva tovább hajtott – nyomában a rendőrökkel. A kocsi sofőrje 21 óra 10 perckor Tiszabezdédnél -lakott területen kívül- keresztülhajtott a körforgalom közepén lévő járdaszigeten és kitört két KRESZ-tábla oszlopot. A sofőr még ekkor sem állt volna meg, ám defektes kerekeivel 300 méter után már nem tudott tovább menni. Az autót a Készenléti Rendőrség járőrei követték. Többszöri felszólításuk ellenére a sofőr nem volt hajlandó kiszállni a megrongálódott kocsiból, ezért testi kényszerrel szállították ki, majd megbilincselték a férfit. A járművezetőt, aki megtagadta a szonda megfújását, vér- és vizeletvételre állították elő.

N. Imre 28 éves mándoki lakost a fizetés nélküli tankolás miatt a Záhonyi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette. A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanújával büntető-, engedély nélküli vezetés, hatósági jelzés nélküli közlekedés és közlekedési baleset okozása miatt további szabálysértési eljárások folynak.

 - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában