Helyi közélet

2014.06.28. 15:27

Negyven hektáron ég egy erdő aljnövényzete a szabolcsi Kocsordnál

Nyíregyháza, 2014. június 28., szombat (MTI) - Mintegy negyven hektáron ég egy fiatal tölgyerdő aljnövényzete a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsord határában - közölte honlapján a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szombat délután.

Nyíregyháza, 2014. június 28., szombat (MTI) - Mintegy negyven hektáron ég egy fiatal tölgyerdő aljnövényzete a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsord határában - közölte honlapján a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szombat délután.A tájékoztatás szerint a tűz egy hasonló méretű erdőt is veszélyeztet. Az oltáshoz a mátészalkai és nyírbátori hivatásos és a tyukodi önkéntes tűzoltókat riasztották, a helyszínre tart a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

- MTI -


Eloltották az egyik erdőrészlet aljnövényzetében keletkezett tüzet Kocsordnál - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat este az MTI-vel. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában